Litteratur

Er det noget du har spist ? af Anne Catherine Færgemann
Giver et godt billede af, hvad fødevareallergi er for en størrelse og hvordan det kan være at fødevarereaktioner er blevet en folkesygdom. Indeholder bla. link til glutenfrirestauranter over hele verden.

Grønne proteiner af Lisbeth Tordendahl
Opskrifter til dig som vælger at indtage dine proteiner gennem bælgfrugter (Kikærter, Butterbeans, Linser, kidneybønner etc.)Altså vegetabilske proteiner.

Salatværksted af Claus Meyer
At lave en god salat handler om at blande få, ofte rå ingredienser og vende dem i en præcis tilsmagt dressing, så smag og konsistens går op i en højere enhed. Det er Claus mester i.

Køkken revolution på høje hæle og
Køkken revolution for hele familien
af Oscar Umahro Cadogan
Umahro kan trylle i et køkken og fremstille anderledes opskrifter på et sundt liv med kvalitets råvarer.

Suveræne salater og brillante buffeter af Sonja Bock
Super inspirerende, hvis man trænger til at forny sig selv med delikate salater til middags og frokost bordet.

Rask af Mad af Marianne Jäger, V Carmen
Gode opskrifter/ inspiration til hvordan man lever gluten, sukker og mælkefrit

Det selvhelbredende menneske af Susanna Ehdin
Bogen giver et unikt helhedssyn på, hvordan energi, krop, og psyke hænger uadskilleligt sammen, og viser , hvorfor det er så vigtigt, at vi ikke lader os nøje med symptombehandling, men bliver bevidste om alle de bagvedliggende grunde til svækkelse og sygdomme.

Mad for livet af Anette Harbech Olesen
Mere dybdegående information om mad, ernæring og hvordan din krop fungerer. Vil du vide hvad aminosyrer er, hvad mitokondrier er og hvordan de producerer energi, hvordan forskellige næringsstoffer virker i kroppen, hvilke mekanismer der spiller en rolle i sundhed og sygdom, hvordan kroppen regulerer blodsukkeret og meget mere, så er dette bogen.

Den glutenfri kogebog af Anette Harbech Olesen og Lone Bang
Bogen sætter fokus på glutenproblematikken og leverer revolutionerende bageteknikker, masser af opskrifter, praktiske råd og konkret viden, så det glutenfri liv kan leves let, velsmagende og sundt.

JUICE det flydende guld af Mads Bo Pedersen
En letlæselig, humoristisk og logisk sag, som giver læseren en forståelse for hvad der sker, når man drikker friskpresset grøntsagsjuice.

Det mælkefri køkken  af Karina Villumsen 
Denne nye bog, skrevet af Karina Villumsen, er god for alle dem, der ikke tåler eller ønsker at bruge komælksprodukter i deres mad. Bogen er fyldt med opskrifter på, hvordan du kan lave mælkeerstatninger, osteerstatninger og hvordan du laver creme fraiche og yoghurt uden komælk.

Bag glutenfrit af Karin Moberg, Oscar Målevik og Stefan Wettainen
Virkelig inspirerende bog, når man skal lære at bage glutenfrit.

Naturlig Hormonterapi af Anette og Jens-Ole Paulin
Det er en bog, som jeg vil anbefale alle kvinder at læse, for den tager et yderst vedkommende emne op – nemlig vores hormonsystem. Vores fine, følsomme og påvirkelige hormonsystem behandles detaljeret, professionelt og letlæseligt i bogen, der gør op med danske lægers forældede og skadelige anbefalinger af syntetiske hormoner til kvinder.

 

Anne

Kontakt
Tlf.nr: 40 32 40 40
Email: anne-dorthe@mail.dk

Telefontid: Mandag - Fredag kl. 8.00-9.00
Konsultation: Mandag - Fredag efter aftale


Priser
Personlige konsultationer er individuelle forløb for dig, der har brug for personlige samtaler og rådgivning om kost og livsstilsændringer.

Mere om priser