Sundhed

Det skal være en nydelse at spise sundt – ellers bliver det aldrig en succes. Populært sagt kan vi kalde det for en livsstilsændring, – og når du oplever forskellen vil du aldrig undvære den.

Sundhed er ikke noget uopnåeligt, men skal prioriteres til det bliver en vane. Det handler om balance og er selvfølgelig individuelt, hvad der skal til før man har fundet denne.

I alt sin enkelthed handler det om den rigtige ”tallerkenfordeling”. Hver gang vi sætter os til bords, skal vores tallerken indeholde (hvis vi ellers er sunde og raske) lige dele protein, kulhydrat og grønt. Har man nogle essays, som feks. kunne være fordøjelsesproblemer, allergi, gigt etc. kan det være nødvendigt at justere på ”tallerkenfordelingen”.

Hos mig får du den rette hjælp og vejledning til lige netop dit unikke væsen og sammen udarbejder vi en plan, så du bliver den bedste udgave af dig selv.

Vi er desværre ikke i lige god form alle sammen – og er du blevet syg, – jo så er der noget du selv kan gøre.

Find kærligheden, gør noget godt  og lad være med at tale nedsættende til dig selv. Tænk at du fortjener kun det bedste, som den bedste mad, de bedste vitaminer og invester tid i dig selv. Du er den vigtigste – hvis ikke du har det godt, kan du ikke være noget for andre.

Anne

Kontakt
Tlf.nr: 40 32 40 40
Email: anne-dorthe@mail.dk

Telefontid: Mandag - Fredag kl. 8.00-9.00
Konsultation: Mandag - Fredag efter aftale


Priser
Personlige konsultationer er individuelle forløb for dig, der har brug for personlige samtaler og rådgivning om kost og livsstilsændringer.

Mere om priser